InTime Nordic

UKG

Ultimate Kronos Group (tidl. Kronos)

Problemfri lønn og timeregistrering

UKG FOR DIN BEDRIFT

UKG Workforce Central blir skreddersydd for din virksomhet. Nøkkelfunksjoner er bemanningsplanlegging, tidsbehandling, medarbeiderkartotek og integrasjon mot lønn. Kronos gir komplett automasjon og håndtering av komplekse arbeids- og lønnsregler.

UKG’s løsninger er laget for de store bedriftene med høye krav til fleksibilitet og funksjonalitet. Små og mellomstore bedrifter har stor nytte av alle mulighetene som er bygget inn i et så omfattende produkt. Eksempler er fleksitid med timebank, automatisk utbetaling av timebank, ferieforespørsler, kontooverføring på inntil 7 nivåer, rapportering til excel eller flatfil etc.

UKG: Ultimate Software og KRONOS har fusjonert


HVORFOR UKG?

Å skape den beste bemanningsplanen for ditt team, holde oversikt over tid og tilstedeværelse, administrere fravær og permisjon, og å måle produktivitet er avgjørende for å administrere og beholde en høytpresterende arbeidsstyrke.

Dagens arbeidsstyrke forventer en personlig teknologiopplevelse som hjelper dem å være produktive og engasjert i løpet av arbeidsdagen – og det må være så enkelt og intuitivt som de applikasjonene man benytter utenfor arbeidet.

Programvaren bidrar til å løse kritiske problemer knyttet til arbeidsstyrken ved å gi proaktive innsikt og anbefalinger før potensielle problemer har en negativ innvirkning på engasjement og bunnlinjen. Prediktive evner hjelper deg med å gjøre smartere og raskere forretningsbeslutninger, og funksjoner som Personal Digital Consultant, Real-time compliance management og innebygde Analytics-funksjoner hjelper deg med å jobbe raskere og smartere enn noen gang før.

En sentral, automatisert løsning

Hold orden på skiftplaner, tidsstyring, fravær og produktivitet. Alt er strømlinjeformet for leder gjennom automatisering.

Korrekt og relevant informasjon

Lett tilgjengelig og relevant data letter de daglige aktivitetene for en leder. Fleksibel rapportering gjør det i tillegg enkelt å analysere data i etterkant.

UKG/KRONOS REGISTRERINGSTERMINAL

Terminalen gjør timeregistrering for dine ansatte problemfri. Hver ansatt har sitt eget kort som kan brukes for å registrere seg. Man kan også taste inn en kode manuelt.

UKG/Kronos InTouch terminal, med 7 tommers Touch LCD wVGA fargeskjerm, har innebygget web browser og videoavspiller for visning av informasjon, også fra nettet. Menyvalg og ikoner kan tilpasses den enkelte terminal hos kunden. Terminalen kan vise saldo, skiftplan og mye annet, samt ventende beskjeder ved innstempling (fra WFC 7.0).

InTouch DX og InTouch kan leveres med både strekkode- og magnetstripeleser, leser for berøringsfrie brikker av flere standarder, samt biometrisk leser for verifisering av fingeravtrykk. Ekstern håndskanner og annet utstyr kan også tilkobles via USB eller via et interface kort (opsjon), samt at den har nettverkstilkobling med power over Ethernet og opsjon for trådløs kommunikasjon. Batteri backup kan også monteres inn for å sikre drift under strømbrudd. PV6, Full DHCP and Full DNS support. Terminalen programmeres direkte fra programvaren.

InTouch Timeclock

INTOUCH-TERMINALEN

List Enkel å forstå
List Programmerbare funksjoner
List Varsler om godkjent/feilet stempling
List Støtte for de fleste berøringsfrie kortformatene
List Stor 7″ touch-skjerm
List Lavtbyggende profil
List Opsjoner for biometri, batteribackup og Wi-Fi
List Les mer om InTouch-terminalen her

BYGG PÅ MED DE MODULENE DIN BEDRIFT TRENGER

ListWorkforce Mobile – gir medarbeidere og ledere tilgang til programvaren fra mobiltelefon
ListWorkforce Scheduler – utvidet funksjonalitet i bemanningsplanleggeren som kvalifikasjoner, bemanningsgrad etc.
ListProfessional Employee – gir medarbeidere tilgang til programvaren på PC
ListAccruals – konti som ferie, timebank o.l. som går over lønnsperioder

UKG WORKFORCE MOBILE

UKG Workforce Mobile for medarbeider

Medarbeidere kan stemple på mobil, med GeoFencing kan man hindre at det registreres utenfor bedriftens område. I tillegg til å se sin egen skiftplan, timeliste og arbeidede timer kan medarbeideren sende søknader om ferie fra mobilen og legge inn kommentarer på stemplinger til leder. Alt er konfigurerbart og profilstyrt hvis det f.eks ikke er ønskelig med registrering på mobil.

UKG Workforce Mobile for leder

En leder kan godkjenne timelister, behandle avvik (sendt inn, manglende stempling etc.), behandle ferieforespørsler og se skiftplanene til sine medarbeidere.

Tilgjengelig for iPhone og Android.

UKG Mobile

OM UKG (Ultimate Kronos Group, tidl. Kronos)

Selskapet UKG er verdens største utvikler av programvare for timeregistrering og bemanningsplanlegging (Workforce Management) med sine 4500 ansatte. De er også Boston’s største arbeidsgiver, og hadde en omsetning på 8,5 milliarder i 2016.

Selskapet er godt globalt representert, både ved sine 70 kontorer og via sitt forhandlernett.

Selskapet har 40 års erfaring med timeregistrering og bemanningsplanlegging og har fått mange utmerkelser, som rangering av Forbes som en av USA’s 200 beste bedrifter, flere år på rad, i tillegg til MicroSoft Retail Application Developers Reward.

Selskapet har over 40.000 kunder over hele verden, hvorav de største har hundrevis av installasjoner, med totalt rundt 30 millioner daglige brukere av systemet i over 100 land. Over 16.000 kunder var over på cloud-løsning allerede i slutten av 2015.

I Norge og Norden har vi mange anerkjente store og små virksomheter som fornøyde kunder.

Vil du vite mer om UKG?